Meld je aan voor evenementen

Uitnodiging Inspiratie-avond / ALV
Het bestuur van CBMC Nederland nodigt u van harte uit voor haar Algemene Ledenvergadering op dinsdag 29 mei 2018 van 16.30 tot 18.00 (ALV) – Diner – Inspiratieavond 20.00 / 21.30uur in Het Forum, Berencamperweg 10 in Nijkerk.

Aanmelden
Om te weten hoeveel leden en niet-leden we kunnen verwachten stellen we het op prijs als u zich aanmeldt. Zeker als u deelneemt aan het diner. Aan de ALV en Inspiratieavond zijn geen kosten verbonden. U betaalt alleen voor deelname aan het diner. Ook niet-leden zijn welkom op de ledenvergadering, zij hebben echter geen stemrecht.
 
Graag ontmoeten we u op dinsdag 29 mei 2018.

Te benoemen bestuur:

 

Uitnodiging CBMC Twente – regio event op donderag 21 juni a.s.

Ondernemers en leidinggevenden, uit verschillende sectoren, ontmoeten elkaar op een mooie locatie in Twente (Het Seminar in Zenderen). Maak tijd voor ontmoeting en diepgaande toerusting over het thema:

“Gods stem verstaan”

God wil tot ons spreken. “Zijn schapen horen naar Zijn stem” (Johannes 10:3-4). God spreekt tot ons door: de bijbel, de Heilige Geest, het gezond verstand, advies van andere christenen en omstandigheden.

Efeziërs 5:17 – “Tracht te verstaan wat de wil van de Here is”. Maar hoe werkt dat nu in de praktijk? Hoe kan ik nu Gods stem verstaan in mijn persoonlijk leven of voor de besluiten die ik in mijn werk moet nemen?

Psalm 32:8 zegt het volgende: “Ik geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust mijn oog.

Er valt zoveel te leren uit de bijbel over dit onderwerp. Wim Hoddenbagh neemt ons hierin mee zodat we meer inzicht ontvangen hoe we Gods stem beter kunnen verstaan.

Je mag vanaf 16.45 uur inlopen en wordt om 17.00 uur ontvangen met een drankje. Direct daarna openen we de avond en gaan we samen lekker eten. Aansluitend neemt Wim Hoddenbagh ons inspirerend mee. Daarna spreek je hier in een kleine groep over verder en sluiten we de avond af. Tussentijds en achteraf is er gelegenheid voor ontmoeting. Het programma duurt tot 21.00 uur.

Wim Hoddenbagh spreekt veel in kerken en op conferenties en events. Hij brengt jarenlange ervaring mee als spreker en is sinds 2017 verbonden aan Royal Mission. Wim woont met zijn vrouw Gea en drie kinderen in Veenendaal. Zijn boodschap is vol van de kracht van Gods Geest en van liefde voor Jezus, vanuit een bemoedigend hart.

Wim spreekt graag over de verfrissende kracht van de Geest, Gods liefde vanuit zijn Vaderhart, opwekking en reformatie van de kerk, praktische geloofslessen, en Jezus navolgen vanuit rust en genade.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Gerrie ter Hoek: gerrie@terhoek.com / 06-20006253

Het volgende CBMC Twente regio event zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober. Ook met het Thema Gods stem verstaan en de spreker Wim Hoddenbagh.

BESTEL NU TICKETS REGIO EVENT TWENTE:

CBMC On Site

De eerste bedrijfsbezoeken zitten er op. Met een  club mensen waren we te gast bij Smyler in Alblasserdam. Ook Dutch Blower hebben we bezocht, mooie ontmoetingen!

We bezoeken bedrijven in Nederland waar in het licht van Gods Koninkrijk wordt ondernomen. Hoe doe je dat nou praktisch? Laat je inspireren en kom op bezoek. Samen met andere ondernemers ga je het gesprek aan over ondernemerschap in het Licht. Met mooie, kleine en grote voorbeelden. Kernwoorden zijn Inspiratie en Gebed.

13 September bezoeken we Floral Trade Group en 11 Oktober de AW groep. 
Heb jij interesse om te komen of wil jij met jouw bedrijf anderen inspireren? Mail ons even: info@cbmc.nl.

Binnenkort kun jij je ook hier aanmelden via een ticket.

CBMC World Convention Belfast 2018

Van 21 t/m 23 juni in Belfast | Noord Ierland is de World Convention van CBMC. Vanuit ruim 80 aangesloten landen komen er CBMC-ers bij elkaar om geïnspireerd en bemoedigd  te worden rondom het thema “Declare extra-ordinary hope” Dit alleen al, is voldoende reden om je aan te melden voor dit unieke event!

Ga jij ook mee? Voor meer informatie check http://www.belfast2018.co.uk

Economic Summit Amsterdam
12 & 13 april | Amsterdam – Den Haag

Op 12 & 13 april is er tijdens de Economic Summit een uniek event, waar oa Bruno Roche (spreker CBMC Kick-Off 2016) ons meeneemt in de ‘economie van wederkerigheid’.

Theme: “Making government and business mutual.”
The European Economic Summit aims to introduce new paradigms on finance and economy which are inspired by Christian tradition, faith and thought, and to present transformational businesses as new models for poverty alleviation and sustainable economies.

Meer info & aanmelden Economic Summit

Israëlreis | 5 t/m 10 novemer

Van D.V. 5 tot 10 november 2018 a.s. hopen wij met een aantal ondernemers op reis naar Israël te gaan. Deze reis is in samenwerking met Christenen voor Israël en de Kamer van Koophandel Nederland – Israël.
Het wordt een reis waarin u, als ondernemer, centraal staat. Misschien doet u al zaken met een bedrijf in Israël, of is dit uw droom, of wilt u alleen maar eens zien wat dit land te bieden heeft. Dan mag u deze reis niet missen.

Mocht u overwegen mee te gaan dan bent u van harte welkom op de vrijblijvende informatieavond op donderdag 22 feb van 17.00 tot 19.00 uur bij het Israël-centrum in Nijkerk. Onder het genot van een soep en broodjes zullen wij u meer vertellen over de reis en kunt u al uw vragen stellen.

Aanmelden ISRAËL REIS informatieavond | 22 februari

Stilteweekeinde voor vrouwen

Wanneer:
vrijdag 23 t/m zondag 25 november 2018
Waar: De Hezenberg in Hattem
Wie: Max 8 vrouwen

Laurina Geluk zal jullie deze dagen  begeleiden, ondersteunen en handreikingen geven.

Kosten:  € 190,00 per deelnemer
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurina Geluk: laurina@aanhetwerkmetverlies.nl

Stilteweekeinden voor vrouwen

Stilteweekeinde voor mannen

Wanneer:
vrijdag 25 mei (11.00 uur)  t/m zondag 27 mei (15.00 uur)
vrijdag 23 nov  (11.00 uur)  t/m zondag 25 nov (15.00 uur)
Waar: Clarissen klooster in Megen
Wie: Max 9 mannen

Koos Mink zal jullie deze dagen begeleiden, ondersteunen en handreikingen geven.

Kosten: € 170,00 per deelnemer

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Koos Mink: Stilteweekeinden@minkdirectievoering.nl
vrijdag 23 nov  (11.00 uur)  t/m zondag 25 nov (15.00 uur)
Waar: Clarissen klooster in Megen
Wie: Max 9 mannen