God in business in Europa en de wereld.

Dinsdagmiddag 20 maart organiseren Europartners en CBMC International samen met CBMC Nederland een leuke informatie en netwerk middag met Jim Firnstahl, president van CBMC International, Wim Kater directeur CBMC, Wouter Droppers en Frans van Santen van Europartners als key-note speakers.

Jim zal spreken over zijn passie: ‘Hoe volgers van Jezus impact kunnen hebben in het zakenleven’. Daarnaast zal  Jim van zijn internationale ervaringen delen.

Wim zal meer vertellen over wat er in Nederland gaande is.

Frans zal vertellen van wat hij ziet gebeuren in Europa onder young professionals en Wouter zal zijn Europese ervaringen delen en iets delen van zijn drive.

Zo biedt deze middag je een uniek beeld van hoe God in business is, zowel in Nederland, Europa als daarbuiten.

Het belooft een mooie spitsbijeenkomst te worden van 16.00 – 19.30h
Er is volop tijd voor ontmoeting en we sluiten af met een heerlijk buffet.

Wim Kater, directeur van CBMC Nederland, is gastheer en zal ons in de avond begeleiden.

Programma:
16.00h inloop en ontmoeting
16.45h plenair gedeelte
18.00h buffet
19.30h einde

Kosten: Vrijwillige bijdrage

CBMC – Het Forum, Berencamperweg 10, 3861 MC Nijkerk

Aanmelden

Sprekers:

Jim Firnstahl
Als “president van CBMC” reist Jim over de wereld om te spreken met zakenmensen, overheden en religieuze leiders over de ontwikkelingen waar commercie en geloof elkaar kruisen. Elk jaar spreekt hij tot groepen mensen over de hele wereld over zijn passie: hoe volgers van Jezus impact kunnen hebben in het zakenleven. Jim zal zijn ervaringen delen.

Wouter Droppers
Oud directeur van CBMC. Tegenwoordig is hij directeur van Europartners. Europartners is onderdeel van CBMC en wordt ook wel het CBMC van Europa genoemd. Hij zal spreken over wat Europartners doet als organisatie en zal delen van wat God bezig is te doen in andere landen in Europa.

Frans van Santen 
Oud directeur van IMPACT Netwerk. Tegenwoordig is Frans coördinator van het young professional werk in Europa. Frans neemt ons mee in zijn ervaringen en het programma van Europartners om nieuwe en jonge leiders te vormen in de zakenwereld in Europa.

Wim Kater 
Als directeur van CBMC Nederland zal Wim ons verwelkomen en onze gastheer zijn deze avond.