CBMC BEDRIJFSBEZOEKEN

 

We bezoeken bedrijven in Nederland waar in het licht van Gods Koninkrijk wordt ondernomen. Hoe doe je dat nou praktisch? Laat je inspireren en kom op bezoek. Ontmoet andere ondernemers en ga het gesprek aan over ondernemerschap en Christen zijn.

Op dit moment zijn er geen bedrijfsbezoeken gepland

Donderdag 6 februari

Bedrijfsbezoek Fortune Coffee

Op donderdag 6 februari 2020 ben je van harte welkom bij Fortune Coffee in Zoetermeer.

Ton van der Tang – Directeur Fortune Coffee Nederland zal ons onder het genot van een heerlijke kop koffie meer over het bedrijf vertellen en laten zien.

Eerst Koffie! Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Programma
15.30: Inloop
16.00–17.30: Programma
17.30–18.00: Borrel

Toegang is gratis maar graag wel even aanmelden.

Donderdag 12 maart

Bedrijfsbezoek Heyl Bloemen

Op donderdag 12 maart 2020 ben je van harte welkom bij Heyl Bloemen in Honselersdijk.

Koen Heijl – Directeur Heyl Bloemen zal ons ontvangen, rondleiden en meer vertellen over zijn bloeiend en boeiend bedrijf.

W.K. Heyl is een familie bedrijf die op efficiente wijze de bloemist optimaal wil bedienen. Het assortiment is afgestemd op de Duitse vak bloemist en bestaat uit snijbloemen, planten, kransen, linten en ander decoratiemateriaal. Door te werken met een zeer effiiciente webshop kunnen bloemisten met enkele klikken, dichtbij de bron, bestellen. Wanneer een bloemist voor 16.00 uur bestelt heeft hij het de volgende dag voor openingstijd in zijn winkel.

Programma Bedrijfsbezoek


15.30: Inloop

16.00–17.30: Programma

17.30–18.00: Borrel

Een prachtige mogelijkheid om een kijkje te nemen in een dynamisch bedrijf en leerzaam bedrijf! Toegang is gratis maar graag wel even aanmelden.

Toegang is gratis maar graag wel even aanmelden.