CBMC Bedrijfsbezoek  | Baan Twente in Rijssen | 21 maart

Op donderdag 21 maart zijn we te gast bij Baan Twente in Rijssen – www.baantwente.nl

Baan Twente is de officiële Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestel- en vrachtwagens voor het oosten van Nederland. Vanuit de vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal probeert zij de verwachtingen van haar relaties omtrent mobiliteit duurzaam te overtreffen.

In 1966 heeft Jan Baan met zijn “handel in automobielen” de basis gelegd voor dit familiebedrijf. Professionaliteit, toegankelijkheid en passie voor mobiliteit zijn de kern van de dagelijkse bedrijfsvoering. In 50 jaar is Baan Twente uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie voor Mercedes-Benz, Smart en Fuso. De loyale klanten en gemotiveerde medewerkers, in combinatie met kwalitatief hoogstaande producten, zijn de basis voor het familiebedrijf. 

Vanaf de oprichting in 1966 is duurzaam ondernemen een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit is onder andere terug te zien in onze vestiging in Rijssen. Dankzij een systeem met 72 palen van 120 meter lengte wordt de aarde gebruikt om in de zomerdag het pand te koelen en in de winterdag te verwarmen. De energie die hiervoor nodig is wordt opgewekt door 268 zonnepanelen op het dak.

Het CBMC bedrijfsbezoek zal ook plaatsvinden in de vestiging in Rijssen. We zijn heel benieuwd wat Gert-Jan Baan, onze gastheer van de middag, ons allemaal zal vertellen.

CBMC Bedrijfsbezoek  | Berg Toys in Ede | 11 april

Op donderdag 11 april zijn we te gast bij Berg Toys in Ede – www.bergtoys.com/nl

BERG heeft al sinds 1985 ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelplezier! Onze skelters en trampolinens garanderen jarenlang onbezorgd speelplezier.

Een eigen team van ervaren designers en ingenieurs werkt dagelijks aan vernieuwing en verbetering van onze producten. Met innovaties op het gebied van techniek, veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak en design worden onze producten steeds beter, mooier en leuker.

Ouders moeten zich geen zorgen maken over de veiligheid van speelgoed. Kinderen moeten onbezorgd en ongeremd kunnen spelen. Daarom staat veiligheid bij alle BERG Producten bovenaan. Al bij de ontwikkeling van een nieuw product wordt voortdurend rekening gehouden met veiligheid.

BERG staat voor absolute topkwaliteit. Kinderen moeten jarenlang plezier kunnen beleven aan onze producten. Daarom stellen wij zelf strenge kwaliteitseisen aan onze producten. BERG controleert de kwaliteit met eigen testopstellingen, waar de skelters en trampolines onder extreme omstandigheden worden getest. Naast onze eigen tests worden de producten gekeurd volgens internationale normen en wetgeving. Uiteraard worden de producten ook getest door de gebruikers zelf: kinderen

Henk van den Berg is onze gastheer deze middag. Hij zal ons rondleiden en ons meer vertellen over dit dynamische en boeiende bedijf.