Activiteiten

 

Activiteiten

100 Groepen CBMCers komen wekelijks of maandelijks bij elkaar. Wil jij ook zo’n groep ontmoeten bij jou in de buurt? Zoek contact met een van de teamleiders. Vind hier gegevens van teamleiders en kom in contact met hen.

Gegevens teams CBMC >>

Regionale bijeenkomsten>>

Opleidingen, bedrijfsbezoeken, informatie avonden over Reizen met CBMC, stilte weekenden voor mannen / vrouwen en meer. We organiseren allerlei activiteiten.

Bedrijfsbezoeken>>

In 2017 en 2018 hebben we 12 bedrijfsbezoeken gedaan. Verschillende bedrijven door het hele land hebben we bezocht. Bijzondere avonden hebben we samen beleefd. In 2019 willen we meer bedrijven bezoeken die ondernemen in het Licht van Gods Koninkrijk. Nieuwsgierig wat dit betekent? Meld je aan!

Alpha Business >>

Op verschillende locaties door Nederland worden er Alpha Businessbijeenkomsten georganiseerd.

De bijeenkomsten beginnen met een ontspannen bij elkaar zijn of een gezellige maaltijd. Daarna volgt een inleiding op het thema. Aansluitend is er gelegenheid om, in kleine groepen, van gedachten te wisselen en vragen te stellen. Daarnaast wordt een weekend (vaak vrijdagavond en zaterdag) georganiseerd, afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Het is mogelijk om de eerste keer geheel vrijblijvend te kijken of deze cursus iets voor je is. Interesse in Alpha Business? Schrijf je hieronder in, en bekijk waar Alpha Business op dit moment wordt gegeven.

Stilte weekenden>>

Regelmatig worden er stiltedagen georganiseerd namens CBMC, voor vrouwen door Laurina Geluk en voor mannen onder leiding van Koos Mink.

 

Aanmelden voor Alpha Business / CBMC groep

13 + 13 =