Bedrijfsbezoek Artisan Wines | ‘s Gravensande

Details
Date:

juni 2

Time:

03:30 pm - 06:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bedrijfsbezoek-artisan-wines-s-gravensande-320525760177
Organizer

CBMC Nederland

Website: https://www.eventbrite.nl/o/cbmc-nederland-10942636997
Venue

Artisan Wines

Nobelstraat 6 BU6, 2693 BC ’s-Gravenzande

’s-Gravenzande, Zuid-Holland, NL, 2693 BC

Tijdens de bedrijfsbezoeken nemen we een letterlijk een kijkje in een bedrijf. De ondernemer deelt hoe hij/zij onderneemt met God.

Dit keer zijn we te gast bij Artisan Wines. Zij zijn gespecialiseerd in de import van Duitse, Franse en Italiaanse wijnen. Deze wijnen zijn afkomstig van kleinschalige producenten, veelal biologisch of biodynamisch gecertificeerd. Artisan Wines betekent letterlijk vertaald ‘ambachtelijk’ vandaar dat de pay-off ook als volgt klinkt: ontdek het ambacht in natuurlijke wijn! 

Programma

15.30u    Inloop & registratie
16:00u   Opening & voorstel rondje
16:10u.   Presentatie, rondleiding en wijnproeverij met snack
17:00u   Vragen & ruimte voor gebed
17.30u   Borrel
18.00u  Einde

Over de ondernemers

Pieter-Dirk kreeg de wijn bijna letterlijk met de paplepel naar binnen, want hij ging als kind al graag mee op wijnreis naar Duitsland. Desondanks koos hij voor een studie logistiek. Echter kon het wijnvirus hem niet loslaten. Hij ontwikkelde een sterke voorkeur voor authentieke, biologische wijnen. Pieter-Dirk is een perfectionist en is daarom altijd op zoek naar de mooiste parels. Soms wil hij nog wel eens de tijd vergeten, vooral als hij zich in een wijnkelder van een wijnboer bevindt…

Daniël zorgt binnen het team voor strategische en inspirerende ideeën. Hij is een echte wijnliefhebber, maar heeft ook een passie voor whisky. Hij gaat altijd op zoek naar de natuurlijke, authentieke smaak in de wijn en heeft daarom een hekel aan gladde, commerciële wijnen die altijd hetzelfde smaken. Juist de nuances in natuurlijke wijnen zorgen ervoor dat elk glas weer een ontdekkingsreis is voor hem.

Klik hier voor meer info over Artisan Wines.