Impact avond CBMC | met Erica Duenk | Twente

Details
Date:

september 22

Time:

05:00 pm - 08:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-impact-avond-cbmc-met-erica-duenk-twente-387466291107
Organizer

CBMC Nederland

Website: https://www.eventbrite.nl/o/cbmc-nederland-10942636997
Venue

Lunchcafé Van Otten

Nieuwe Markt 20, 7622 DD Borne

Borne, NL, 7622 DD

Dit keer hebben we Erica Duenk uitgenodigd voor onze impact avond. Zij zal samen met ons nadenken over het thema 'geestelijke strijd'. Jezus zegt in Mattheüs: “Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde.” Daarna geeft Hij de opdracht om Zijn Koninkrijk bekend en zichtbaar te maken. Jezus verlangt naar uitbreiding van Zijn Koninkrijk. We stuiten hierbij vaak op weerstand. Het rijk der duisternis zal proberen om ons tegen te houden en zet verschillende tactieken in om ons af te leiden, te misleiden of te verleiden. Erica legt uit hoe je deze tactieken kunt herkennen en hoe we de weerstand krachtig het hoofd kunnen bieden.

We mogen onze ogen niet sluiten voor de geestelijke wereld. We mogen leren kijken, onderscheiden en onze autoriteit gebruiken. Wij zijn immers geroepen om vrij te zijn! Laat je inspireren, motiveren maar vooral ook activeren.

Programma
17:00 - 17:30 inloop
17:30 - 18:15 maaltijd (soep met broodje)
18:15 - 20:30 spreker

Locatie
Lunchcafé Van Otten, Nieuwe Markt 20 in Borne

Over de spreker
Erica beweegt zich in de liefde en de kracht van de Heilige Geest. In het bijzonder zien we dit terug in de dienst van profetie, genezing en bevrijding.

Naast het leiding geven aan de bediening His Healing Voice, is Erica op meer vlakken actief. Ze is een veelgevraagd spreekster in Nederland. Erica heeft een boekje geschreven met 52 inspirerende verhalen ‘Bijzonder Eenvoudig’. Ook is ze medeschrijfster van drie werkboeken die behoren bij het succesvolle tv-programma ‘Transparant’ van Family7.