Online inspiratiesessie voor ondernemers | 8 december

Details
Date:

december 8

Time:

08:00 pm - 09:00 pm

Online_inspiratiesessie_voor_ondernemers_ZOOM

Het recht van God: van de hemel naar de aarde

Online Inspiratiesessie met Arjan Hulsbergen

Woensdagavond 8 december 20:00 uur

Heeft de hemel een mening over zakelijke geschillen en onrecht? Jazeker! De troon van God is gebouwd op recht en gerechtigheid. Als business-advocaat nodigt Arjan zijn cliënten soms uit om onrecht voor die troon te brengen. Niet zozeer om gelijk te krijgen, maar om God te vragen om (Zijn) recht te doen. En dat kan leiden tot bijzondere doorbraken.

Tijdens deze inspiratiesessie zoomt Arjan in op de Bijbelse koning Hizkia. Deze koning wist de hemel in beweging te krijgen door op aarde op Gods recht te vertrouwen. De snode plannen van de vijand werden gestopt. Zouden deze principes nog steeds werken? En wat is onze rol daarbij als volgelingen van Jezus? Arjan gaat hierop in en vertelt over zijn eigen praktijkervaringen tijdens deze online sessie.

Over de spreker

Arjan Hulsbergen BestuurslidArjan Hulsbergen is een ervaren business-advocaat en trainer.

 Zijn leven kreeg in 2003 een bijzondere wending toen hij in aanraking kwam met het werk en de kracht van de Heilige Geest. Daardoor kwam het Koninkrijk van God ineens heel dichtbij; ook in zijn werk als advocaat. De professionaliteit en scherpte bleven, maar recht en gerechtigheid kregen een heel nieuwe dimensie.

Intensieve belevenissen op het zendingsveld van Nepal overtuigden hem dat het christendom terug moet naar de principes en impact van het begin: het boek Handelingen. Samen met een vriend schreef hij er een praktisch boek over: EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden. Daarin worden gelovigen aangemoedigd om zichzelf aan te pakken en te gaan doen wat Jezus voordeed: gerechtigheid, vrede en blijdschap brengen door rond te gaan, goed te doen en te genezen (Handelingen 10:38).

Maandelijkse inspiratiesessies

Maandelijks organiseren we online inspiratiesessies via ZOOM. Dit zijn inspiratieboosts van 20 min met ruimte voor vraag en antwoord. Je krijgt nieuwe inzichten, scherpe resources die jou helpen in het ondernemerschap van vandaag. Gericht op de situatie, wereld en business van vandaag.

Via ZOOM heb je de mogelijkheid om vanaf elke plek online mee te doen. In deze sessie is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over wat we horen. Log in via:

https://us02web.zoom.us/j/89397645859