Stilteweekend mannen: 19-21 april 2024

Details
Start:

april 19 - 01:00 am

End:

april 21 - 01:00 pm

CBMC Stilteweekend mannen

Ontdek de weldadige invloed van stilte in het Clarissenklooster te Megen

Steeds meer mensen hebben ontdekt dat stilte een weldadige invloed heeft. Bijna overal en bijna altijd zijn er onophoudelijke prikkels. Veel leidt ons af van waar we mee bezig willen zijn. En dat geeft vaak onrust en rusteloosheid. Je zult zeker ervaren dat stilte het mogelijk maakt echt te horen. Naar God, naar anderen en naar jezelf. Kom bij je hart. Ervaar de vrede.

Hoe ziet een Stilteweekeinde eruit?

De Stilteweekeinden voor mannen hebben maximaal negen deelnemers. Omdat God ieder persoonlijk leidt is het geen programma dat ieder volgt. Er zijn een paar gezamenlijke bijeenkomsten waarin o.a. handreikingen worden uitgereikt. Handreikingen bevatten o.a. stilte-oefeningen die kunnen worden gebruikt. Verder is ieder vrij. De een zal behoefte hebben aan rust, de ander aan bidden, aan stilte, aan Bijbel lezen, aan een wandeling langs de Maasoever enzovoort.

We zijn te gast bij de Clarissen in Megen. Vrijdagmorgen dient ieder uiterlijk 11 uur in de morgen gearriveerd te zijn in het klooster. Zondagmiddag is er een afsluitende bijeenkomst.

Aanmelden

Per e-mail: jmink@minkadvies.eu

Arriveren: uiterlijk op vrijdagmorgen 11 uur

Vertrek: ongeveer 15 uur zondagmiddag

Kosten: € 210 (inclusief overnachting, maaltijden, materialen)

 

Stilteweekeinden
voor mannen 2024

19-21 april  2024
13-15 december 2024