Training | Transformational Leadership (TL) | Veenendaal 23 & 30 oktober

Venue

CBMC Hoofdkantoor

Wiltonstraat 36 - 40, 3905 KW Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3905 KW

Training | Transformational Leadership (TL) | Veenendaal 23 & 30 oktober

De training Transformational Leadership (TL) helpt ondernemers om een turnaround te geven

Ervaar je druk door de maatregelen rondom Corona, de financiële crisis of om andere redenen? Dan is het nu een goed moment om jouw bedrijf een turnaround te geven!

Bijvoorbeeld door van korte- naar langetermijndenken te gaan, een nieuwe visie te implementeren, de bedrijfscultuur te vernieuwen, leiderschap te versterken, teams in hun kracht zetten én op deze manier ook je bedrijf in te richten. Volg dan deze Transformational Leadership (TL) training en ontdek verschillende tools die hierbij zullen helpen.

De training wordt gegeven met een duidelijke focus op turnaround én praktische implementatie. We zullen daarom ook, zoveel mogelijk, jouw casussen behandelen. Dit betekent dat deze training alle ingrediënten en tools bevat om ook jouw bedrijf te vernieuwen.

Praktische informatie

De TL-training bestaat uit 2 trainingsdagen van 8:30 tot 17:00 welke plaatsvinden op:

  • 23 oktober 2020
  • 30 oktober 2020

Kosten voor deelname aan de training zijn afhankelijk van het lidmaatschap. Kun je door omstandigheden deze training nu niet betalen? Neem contact met ons op, dan proberen we dit op te lossen. Mocht je vragen hebben, mail gerust naar info@cbmc.nl.