Workshop | Gods stem verstaan in de business | TWENTE | 18 en 25 januari

Details
Start:

januari 18 - 09:00 am

End:

januari 25 - 03:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-gods-stem-verstaan-in-de-business-twente-1-en-8-december-440779492327
Organizer

CBMC Nederland

Website: https://www.eventbrite.nl/o/cbmc-nederland-10942636997
Venue

Pultrum

Noordermorssingel 22, 7461 JN Rijssen

Rijssen, NL, 7461 JN

Een twee daagse workshop om te leren (meer) de stem van God te verstaan in jouw leven en
business!
Deze workshop is verdeeld over twee dagen: woensdag 18 en 25 januari in Rijssen, Twente. 
God heeft ons relationeel gemaakt: met andere mensen, maar ook met Hem. Hij heeft een hoopvolle toekomst voor ons. Door deze workshop leer je dat God graag tot jou wil spreken en dat je Zijn stem kunt leren verstaan. En dit geldt zeker ook jouw business leven.

Het resultaat van deze workshop zal zijn dat je, in het besef dat God volledig betrokken is op je bedrijf, je keuzes leert te maken samen met God op operationeel en strategisch vlak. Eén van de gevolgen is dat het gevoel van eenzaamheid als leider verdwijnt.

Aanvang
Inloop vanaf 9:00u. De workshop begint om 9:30u en we eindigen om  15:30u.

Kosten
Omdat we graag willen dat zo veel mogelijk ondernemers deze workshop kunnen volgen hebben we een speciale actie voor deze workshop: elk lid van CBMC kan gratis deelnemen aan deze workshop. Voor introducés hebben we de toegangsprijs verlaagd naar € 95,-.
De cursus is inclusief koffie / thee en lunch.

Over de workshopleider
Volkert Muijs is de trainer van deze workshop. Het is zijn passie om mensen te inspireren, te motiveren en te bemoedigen om in het plan van God te wandelen. Dit doet hij op verschillende gebieden. Hij heeft zijn eigen onderneming en is daarnaast betrokken bij stichting Machanaim, Alive Ministries en de Europese tak van Kingdom at Work. Ook is hij als trainer verbonden aan Bijbelschool Prepare International. Binnen CBMC leidt Volkert een lokaal team, is hij regioleider en trainer van de workshop ‘Gods stem verstaan in de Business’ en de Business Training. Volkert schreef twee trainingsboeken: ‘Volg Jezus’ en ‘Groeien in de gave van profetie’. 

Als het gestelde minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, dan behouden wij het recht om de workshop te annuleren of te verplaatsen.