CBMC On Site – bedrijfsbezoek

Verschillende bedrijven hebben we opgezocht! Dutch Blower (in Almelo), Smyler (Alblasserdam), en Empas (in Veenendaal).

Lees binnenkort een verslag van deze bijzondere bijeenkomsten! 

11 oktober |  de AW groep |  Hillegom

Op donderdag 11 oktober zijn we te gast bij de AW groep (www.awgroep.nl)

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door de specialisaties van onze bedrijven, zijn wij uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf. AW Groep bestaat uit AW Vessies Infra, AW Grond, Weg & Water, AW Grondstoffen, AW Groen en AW Rijneveld Infra.

Ad Wijnhout (DGA bij AW groep) – zal onze gastheer zijn.

Een prachtig en fascinerend bedrijf om wat meer over te horen en te zien. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar dus meld je snel aan!

Programma:

 15.30: Inloop 16.00 – 17.30: Programma 17.30 – 18.00: Borrel

CBMC ON SITE / Bedrijfsbezoek  | Bakkerij Van Otten

 
Registreer hier je bezoek aan van Otten | 29 november

We bezoeken bedrijven in Nederland waar in het licht van Gods Koninkrijk wordt ondernomen. Hoe doe je dat nou praktisch? Laat je inspireren en kom op bezoek. Samen met andere ondernemers ga je het gesprek aan over ondernemerschap in het Licht. Met mooie, kleine en grote voorbeelden.

Op donderdag 29 november zijn we te gast bij Van Otten patissier & broodspecialist in Enter – www.vanotten.nl

Patissier en Broodspecialist van Otten, een begrip in Enter, Goor, Rijssen, Almelo en wijde omgeving. Van Otten bakt dagelijks diverse brood- en banketspecialiteiten voor particulieren, horeca- en andere bedrijven. In een modern ingericht bedrijf bereiden vakbekwame medewerkers de meest heerlijke soorten brood, de mooiste taarten en lekkerste koekjes voor u, vers uit de oven!

Het bedrijfsbezoek zal plaatsvinden in het nieuwe pand van de bakkerij op het Enters bedrijventerrein. Eric van Otten zal onze gastheer zijn. Een prachtig en fascinerend bedrijf om wat meer over te horen, zien en proeven. Er zijn maximaal 30 plekken beschikbaar dus meld je snel aan!

Programma:
15.30:  Inloop
16.00 – 17.30: Programma
17.30 – 18.00: Borrel

Toegang is gratis maar graag wel even aanmelden.