CBMC On Site – bedrijfsbezoek

Verschillende bedrijven hebben we opgezocht! Dutch Blower (in Almelo), Smyler (Alblasserdam), en Empas (in Veenendaal).

Lees binnenkort een verslag van deze bijzondere bijeenkomsten! 

In september bezoeken we Floral Trade Group, en in oktober de AW groep.

CBMC On Site | 13 september | Floral Trade GroupDe eerste bedrijfsbezoeken zitten er op. Met een  club mensen waren we te gast bij Smyler in Alblasserdam. Ook Dutch Blower hebben we bezocht, mooie ontmoetingen!   We bezoeken bedrijven in Nederland waar in het licht van Gods Koninkrijk wordt ondernomen. Hoe doe je dat nou praktisch? Laat je inspireren en kom op bezoek. Samen met andere ondernemers ga je het gesprek aan over ondernemerschap in het Licht. Met mooie, kleine en grote voorbeelden. Kernwoorden zijn Inspiratie en Gebed. 13 September bezoeken we Floral Trade Group en 11 Oktober de AW groep.  Heb jij interesse om te komen of wil jij met jouw bedrijf anderen inspireren? Mail ons even: info@cbmc.nl.

 

11 oktober |  de AW groep |  Hillegom

Op donderdag 11 oktober zijn we te gast bij de AW groep (www.awgroep.nl)

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door de specialisaties van onze bedrijven, zijn wij uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf. AW Groep bestaat uit AW Vessies Infra, AW Grond, Weg & Water, AW Grondstoffen, AW Groen en AW Rijneveld Infra.

Ad Wijnhout (DGA bij AW groep) – zal onze gastheer zijn.

Een prachtig en fascinerend bedrijf om wat meer over te horen en te zien. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar dus meld je snel aan!

Programma:

 15.30: Inloop 16.00 – 17.30: Programma 17.30 – 18.00: Borrel