CBMC Regio Event Twente | 16 mei 2019

Van harte welkom op het CBMC Twente event op donderdag 16 mei met spreker dhr. Paul de Jongh, directeur van de Vriezenhof in Vriezenveen.

Thema: Inspirerend leiderschap – Leiderschap is geen kunstje, het is een manier van leven! Deel 2.

Anders leren denken is de basis van elke verandering (Romeinen 12:2)
Als leidinggevende zou je richting moeten geven, mensen verbinden door woord en daad, inspirerend en motiverend zijn en, meestal als gevolg van de bovenstaande drie, verandering teweeg moeten brengen. Maar hoe motiveer en inspireer je anderen dan?

Wat is jouw rol als leidinggevende hierin? Besef daarbij dat leiderschap niet slechts voor een enkeling is weggelegd, nee, we hebben allemaal leiderschapskwaliteiten in ons. Het begint echter met het beeld van leiderschap dat je hebt. Welke beelden geeft de Bijbel ons hierbij?
Op de komende avond gaan we in op de vier fundamenten van een gezonde verandering; zelfkennis, creativiteit, liefde en heldendom.

Sinds maart 2014 werkt Paul de Jongh als bestuurder van de Vriezenhof, een kleinere, zelfstandige zorgorganisatie. Hij werkt vanuit een duidelijke opdracht, noem het roeping, ervaren voor deze organisatie. Een plek waar hij Bijbelse principes kan toepassen in zijn leiderschapsstijl. Een stijl waar mensen voorop staan, en waar relaties bijdragen aan een goed resultaat. Een stijl die medewerkers uitnodigt om te groeien vanuit een intrinsieke motivatie. Zijn drijfveer; Gods liefde voor mensen!

Opgeleid als psychiatrisch verpleegkundige, heeft hij inmiddels 30 jaar ervaring in leiderschap op alle niveaus in organisaties en is hij 6 jaar medeleider geweest van een kleine evangelische gemeente.
Naast zijn werk besteedt hij veel van zijn tijd aan het bestuderen van de Bijbel en andere boeken, om te zoeken naar aanwijzingen om zichzelf/anderen te motiveren om een gelukkig, excellent en verantwoord leven te leiden.

Locatie: Grand Cafe Seven, Kanaalweg Zuid 1 in Vriezenveen

Aanvang 17.00 uur kosten € 27.50 inclusief eten

Aanvang 18.30 uur kosten € 10,= zonder eten, incl. koffie en een drankje

CBMC Ondernemersavond Zeeland met Ferdi van den Bergh | 20 mei

Christelijke ondernemers en zakenmensen in Zeeland komen regelmatig bijeen om hun leven te verdiepen en met elkaar te delen. Actuele en zakelijke thema’s staan centraal en worden belicht vanuit een Bijbels perspectief. Hartelijk welkom!

De avonden worden ingeleid door een externe spreker en vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over het thema en passen dit toe op onze eigen situatie en/of bedrijf.

Spreker
‘Beter doen’ is het thema van deze avond en wordt verzorgd door Ferdi van den Bergh van Reboot Specialists. Ferdi helpt in toenemende mate bedrijven en ondernemers visie en strategie te ontwikkelen op het vlak van CSR en betrokken ondernemerschap. Door zijn ervaring met zowel (succesvolle) commerciële alsook maatschappelijke projecten, weet hij waar de kansen en uitdagingen liggen. Hij is mede initiatiefnemer van het seculiere netwerk Managers met een Missie en oprichter van social enterprise Tjeko.

Lokatie en tijd
De bijeenkomst van CBMC Zeeland begint om 19.30 uur bij ’t Klok ‘uus aan de Wissekerkseweg 6 in ‘s-Heer Arendskerke.

Programma
19.15 uur -Inloop
19.30 uur -Aanvang
21.30 uur -Einde bijeenkomst

Voor meer informatie kunt contact opnemen met CBMC info@cbmc.nl / 085 488 3640