Regionale bijeenkomsten

Van tijd tot tijd worden er door het hele land regionale bijeenkomsten georganiseerd die toegankelijk zijn voor leden en niet-leden. Op deze pagina vind je hierover de benodigde informatie.

 

In verband met het Corona-virus zijn sommige activiteiten komen te vervallen

LIVE STREAM

CBMC Regio Event Twente | donderdag 2 april

Van harte welkom op het CBMC Twente event op donderdag 2 april met spreker Wim Kater, directeur CBMC Nederland.

Thema: Impact door woorden

Woorden, vrijwel iedereen gebruikt ze dagelijks. Woorden kunnen impact hebben, zowel in de positieve als negatieve zin. Kunnen we in de Bijbel een belangrijk principe vinden over het gebruik van onze woorden? In het boek Spreuken staat: “Dood en leven zijn in de macht van de tong” (Spr. 18:21).

Tijdens deze avond gaan we onder leiding van Wim Kater hier dieper op in aan de hand van praktijkvoorbeelden uit zijn eigen leven en uit dat van andere ondernemers. We gaan ontdekken welke impact het uitspreken van positieve woorden kunnen hebben op je leven en je business, specifiek de woorden van God.

Donderdag 2 april 2020 van 19:00 tot 21:30

 

LET OP:

In verband met de huidige situatie betreft het Corona virus zal de meeting via LIVE STREAM worden uitgezonden.
Meld je aan en je ontvangt de link voorafgaand aan de meeting.

CBMC Regio Event Twente | donderdag 2 aprilVan harte welkom op het CBMC Twente event op donderdag 2 april met spreker Wim Kater, directeur CBMC Nederland.

Thema: Impact door woorden

Woorden, vrijwel iedereen gebruikt ze dagelijks. Woorden kunnen impact hebben, zowel in de positieve als negatieve zin. Kunnen we in de Bijbel een belangrijk principe vinden over het gebruik van onze woorden. In het boek Spreuken staat: “Dood en leven zijn in de macht van de tong” (Spr. 18:21). 

Tijdens deze avond gaan we onder leiding van Wim Kater hier dieper op in aan de hand van praktijkvoorbeelden uit zijn eigen leven en uit dat van andere ondernemers. We gaan ontdekken welke impact het uitspreken van positieve woorden kunnen hebben op je leven en je business, specifiek de woorden van God. 

Locatie: 1Life, Kanaalweg Zuid 1 in Vriezenveen

Aanvang 17.00 uur kosten € 27.50 inclusief eten 
Aanvang 18.30 uur kosten € 10,- zonder eten, incl. koffie en een drankje

Kom jij ook? We ontmoeten je graag! Wel even aanmelden.

CBMC Regio Event Harderwijk | 7 april 2020

Van harte welkom op het CBMC Regio Event in Harderwijk.

Thema: Eruit halen wat er in zit

Deze boeiende avond voor ondernemers zal in het teken staan van netwerken en inspiratie door Jaap Boersema en Wim Kater.

Jaap Boersema is eigenaar van YouRoute, ontwikkelaar van Double U, coach en trainer. Vanuit die rol begeleidt hij sinds 2008 honderden ondernemers en professionals. Hij kijkt naar de identiteit van mensen en probeert van daaruit mensen in hun kracht te zetten. Om op deze manier eruit te halen wat er in al lang in zit. Tijdens de eerste sessie van dit event zal Jaap hierover delen.

Wim Kater is directeur van CBMC. Hij spreekt wekelijks veel ondernemers die bezig zijn met de groei van hun bedrijf, maar ook met het groeien in geloof. Een interessante en uitdagende combinatie, want hoe pak je dat nou praktisch aan? Hierover zal Wim wat meer vertellen tijdens deze avond.

Programma
19:00 uur: Inloop
19:30 uur: Welkomstwoord door Arthur Noordermeer, directeur Wuestman.
19:35 uur: Inspiratie door Jaap Boersema, eigenaar YouRoute
20:15 uur: Inspiratie door Wim Kater, directeur CBMC
20:45 uur: Borrel & netwerken

Locatie:  Wuestman,  Deventerweg 9,  3843 GA Harderwijk
Toegang is gratis, wel even aanmelden