Workshops

Inspiratie – Toerusting – Motivatie – Ontmoeting

Dat zijn in het kort gezegd de worskhops van CBMC. Van harte uitgenodigd om deel te nemen. Lid of geen lid.

Alle workshops zullen plaatsvinden in de trainingsruimte van het CBMC Hoofdkantoor in Veenendaal. Koffie / thee, lunch en cursusmaterialen zijn bij de prijs van inbegrepen.

Locatie: trainingsruimte CBMC Veenendaal

CBMC leden gratis (afhankelijk van het lidmaatschap) | Niet leden 195,-

Financieel leiderschap in één dag 

Datum: 4 oktober van 9.15 tot 17.00 uur

Door Geert-Bart van Weeghel

Zie onderstaande flyer voor meer informatie.

Van jezelf houden als je faalt

Datum: 11 oktober van 10 tot 15 uur


Door Erica Duenk

Wie kent niet dat gevoel van falen? Een overheersend gevoel van waaruit ontmoediging, teleurstelling, schaamte en veroordeling kan voortvloeien. Hoe ga je hier nu mee om? Hoe kan je weer gaan staan wanneer je gestruikeld bent? Hoe betrek je God hierin?
In deze workshop willen we je leren om met andere ogen kijken naar het moment van falen. En hoe jij vanuit Gods waarheid je falen om kan zetten naar succes.

Effect: groeien in je identiteit als leider. Innerlijk groeien in kracht. Ontdekken dat je staat op een krachtig fundament.

Gods stem verstaan in de business

Datum: 15 & 29 novembervan 9.30 tot 15.30 uur
Door Arjan. Hulsbergen en Wim Kater

Leer en ontdek dat God spreekt, nu en rechtstreeks. Doel is dat je ontdekt dat je in elk detail van je businessleven kunt partneren met God.

Het resultaat van deze workshop zal zijn dat je, in het besef dat God volledig betrokken is op je bedrijf, je keuzes zal maken op operationeeel en strategisch vlak maar ook op het gebied van samenwerking. Het gevoel van eenzaamheid als leider zal verdwijnen.

De cursus is inclusief koffie / thee en lunch.