Workshops en trainingen die het verschil maken in jouw ondernemende leven

arjan-bestuurslid
Als ondernemer sta je voor uitdagingen. CBMC organiseert daarom praktische workshops waar je als ondernemer of leider in de business meteen mee aan de slag kunt. Een greep uit ons aanbod.
 • Gods stem verstaan in de business

  God heeft ons relationeel gemaakt: met andere mensen, maar ook met Hem. Hij wil tot in detail betrokken zijn bij je leven én bedrijf. Dit doet Hij onder andere door tot jou te spreken, maar hoe versta je Zijn stem?
  Deze workshop, gegeven voor en door ondernemers, helpt je om dit te ontdekken. Veel ondernemers leren zo om operationele en strategische keuzes samen met Hem te maken.

  Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden met een duidelijke Bijbels onderbouwing ontdek je hoe je God meer kunt betrekken bij je business.

  De volgende vragen en thema’s komen ter sprake:
  -        Waarom is het van belang dat we Gods spreken herkennen?
  -        Hoe spreekt God? Hoe herken ik Zijn stem? Hoe toets ik het?
  -        Als God lijkt te zwijgen ...
  -        Gods spreken en het Koninkrijk van God
  -        Gods betrokkenheid op ondernemerschap
  -        Hoe kun je Hem betrekken in je ondernemerschap?

  De workshop is verspreid over twee hele dagen. De groepen zijn klein (maximaal 15 personen per workshop), zodat we iedere ondernemer persoonlijke aandacht kunnen geven en er voldoende ruimte overblijft voor interactie. Ook is er veel ruimte om te oefenen. De workshop wordt voor en door ondernemers gegeven.

  We organiseren deze workshop op afroep in het land. Heb je interesse? Mail ons via info@cbmc.nl

 • Business Training

  Voor ondernemers die verlangen naar meer van Gods kracht in hun onderneming is er de Business Training. Met een kleine groep ondernemers kom je acht maanden lang elke maand bij elkaar. Daarnaast krijg je iedere maand een-op-een coaching door een ervaren leiderschapscoach. Zo willen we je begeleiden om dat wat je leert echt toe te passen in de praktijk. Je gaat beter begrijpen wat jouw identiteit en roeping is in de zakenwereld. Je leert hoe God tot jou spreekt en welke krachtige betekenis dit heeft in jouw leven. Je leert hoe je een krachtig leiderschapsteam bouwt om zo een Koninkrijkscultuur te integreren in je onderneming. Je leert om de doelen en waarden van je bedrijf goed te formuleren en hier focus in aan te brengen.
  Lees verder