Workshops die het verschil maken in jouw ondernemende leven

arjan-bestuurslid

Als ondernemer sta je voor uitdagingen. CBMC organiseert daarom praktische workshops waar je als ondernemer of leider in de business meteen mee aan de slag kunt. Een greep uit ons aanbod.

 

 

workshop gods stem verstaan

Workshop Gods stem verstaan in de business

God heeft ons relationeel gemaakt: met andere mensen, maar ook met Hem. Door deze workshop leer je dat God graag tot jou wil spreken en dat je Zijn stem kunt leren verstaan. En dit geldt zeker ook in jouw business-leven.

Het resultaat van deze workshop zal zijn dat je, in het besef dat God volledig betrokken is op jouw bedrijf, jij keuzes leert te maken samen met God op operationeel en strategisch vlak. Eén van de gevolgen is dat het gevoel van eenzaamheid als leider verdwijnt.

 

 

 CBMC Training Transformational Leadership

Training Transformational Leadership

Een christelijke leider is iemand die bereid is om zijn leven te geven voor degenen die hij leidt....

Dit is een van de 5 sleutels tot transformatie die behandeld worden tijdens de training Transformational Leadership. Deze unieke training versterkt de onderlinge relaties met als resultaat heldere doelen en betere prestaties. De principes uit de Bijbel niet alleen op zondag maar praktisch toepasbaar tijdens je werk van maandag op vrijdag in je bedrijf.

Tijdens de 2 dagen zullen de volgende onderwerpen o.a. aan bod komen:
-Het fundament leggen
-Werken aan jezelf
-Communicatie opbouwen
-Organisatorisch leiderschap
-Groei van de organisatie
-Voortgang vasthouden

 

 

Workshop Financieel Leiderschap in 1 dag VEENENDAAL 30 april

Workshop Financieel leiderschap in een dag

De eerste stap naar een financieel gezonde toekomst. Welke ondernemer wil dat nou niet? Een gezond, financieel leider zijn van jouw eigen bedrijf. Naast de passie voor je vak en de prachtige onderneming die er onder je handen groeit, komt er op het financieel vlak wekelijks veel op je af.

Tijdens deze workshop geven wij je inzicht in hoe jij een gezonde financiële leider kunt zijn. Niet met een vastomlijnd stappenplan dat je moet volgen, maar puur vanuit jouw eigen identiteit en kleur. Want een sterke identiteit -samen met de benodigde inhoudelijke kennis- vormen sterk leiderschap.