Workshops die het verschil maken in jouw ondernemende leven

arjan-bestuurslid
Als ondernemer sta je voor uitdagingen. CBMC organiseert daarom praktische workshops waar je als ondernemer of leider in de business meteen mee aan de slag kunt. Een greep uit ons aanbod.
 • Gods stem verstaan in de business

  God heeft ons relationeel gemaakt: met andere mensen, maar ook met Hem. Door deze workshop leer je dat God graag tot jou wil spreken en dat je Zijn stem kunt leren verstaan. En dit geldt zeker ook in jouw business-leven.Het resultaat van deze workshop zal zijn dat je, in het besef dat God volledig betrokken is op jouw bedrijf, jij keuzes leert te maken samen met God op operationeel en strategisch vlak. Eén van de gevolgen is dat het gevoel van eenzaamheid als leider verdwijnt.

 • Business Training

  Voor ondernemers die verlangen naar meer van Gods kracht in hun onderneming is er de Business Training. Met een kleine groep ondernemers kom je acht maanden lang elke maand bij elkaar. Daarnaast krijg je iedere maand een-op-een coaching door een ervaren leiderschapscoach. Zo willen we je begeleiden om dat wat je leert echt toe te passen in de praktijk. Je gaat beter begrijpen wat jouw identiteit en roeping is in de zakenwereld. Je leert hoe God tot jou spreekt en welke krachtige betekenis dit heeft in jouw leven. Je leert hoe je een krachtig leiderschapsteam bouwt om zo een Koninkrijkscultuur te integreren in je onderneming. Je leert om de doelen en waarden van je bedrijf goed te formuleren en hier focus in aan te brengen.
  Lees verder

 • Financieel leiderschap in een dag

  De eerste stap naar een financieel gezonde toekomst. Welke ondernemer wil dat nou niet? Een gezond, financieel leider zijn van jouw eigen bedrijf. Naast de passie voor je vak en de prachtige onderneming die er onder je handen groeit, komt er op het financieel vlak wekelijks veel op je af.Tijdens deze workshop geven wij je inzicht in hoe jij een gezonde financiële leider kunt zijn. Niet met een vastomlijnd stappenplan dat je moet volgen, maar puur vanuit jouw eigen identiteit en kleur. Want een sterke identiteit -samen met de benodigde inhoudelijke kennis- vormen sterk leiderschap.